MY Vitality Online

Een uitgebreide online analyse van je persoonlijke vitaliteit geeft je inzicht in je huidige vitaliteit-score.

Jouw human performance indicators, die bestaan uit 4 vitaliteit-pijlers:

  1. Mentale weerbaarheid en emotionele kracht
  2. Bevlogenheid en inspiratie
  3. Work-life management
  4. Fysieke fitheid

Het MY Vitality platform en leeromgeving laat jouw persoonlijke road-map zien, op basis van de analyse. Tijdens het programma wordt de voortgang tussentijds gemeten. De mogelijkheid bestaat om e-coaching in te zetten.

Wat kunnen wij voor je doen?

Heb je een vraag of opmerking over onze diensten? Wil je een of meer van onze programma's volgen? Of wil je weten hoe wij jou kunnen helpen en vrijblijvend kennismaken met ons? Laat een bericht achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Kom in contact

Facts

Duurzaam performance herstel

Onze overtuiging is: alleen met een heldere geest is de mens het best in staat zijn creativiteit aan te spreken en te komen tot optimale performance.

Neuro-communicatie is de manier waarop ons brein omgaat met alles wat wij communiceren in relatie tot ons zelf en anderen. Vanuit deze invalshoek kijken wij naar verandermanagement en performance bij individuen en teams.

Binnen bedrijven en organisaties wordt het rationele bewuste denken gezien als superieur. Diverse onderzoeken laten zien dat emoties en emotionele intelligentie (EQ) een wezenlijke rol spelen bij beslissingen, samenwerken en communicatie.

Clear minds helpt organisaties om naar hun onbewuste communicatie en bijbehorend gedrag te kijken. Volgens ons de essentie van duurzame optimalisatie van prestaties.

Is dit te meten?
Kun je teams hiermee efficiënter laten werken?
Kun je het management tools geven om dit te monitoren?
Kun je onbewuste naar bewuste communicatie omzetten?
Kan ik hiermee iets doen aan ziekteverzuim?
Kun je hiermee een voorspellende waarde creëren op functioneren?
Kun je hierdoor sales verbeteren?
Kun je hiermee conflicten beter in kaart brengen/oplossen?

De door ons ontwikkelde MEQ methode is het antwoord op bovenstaande vragen.

MEQ staat voor mentaal emotioneel quotiënt.

De onbalans waardoor we keer op keer in conflict komen met onszelf en daardoor ook met anderen, is meetbaar te maken en laat zich vertalen naar gedrag, typering en waarom welke emoties worden aangesproken. Welke invloed onze onbewuste communicatie op de bewuste vorm ervan heeft en hoe dit bepaalt hoe we omgaan met veranderingen en met elkaar.

Wij brengen dit in kaart, waardoor iedereen het kan gaan herkennen.
Wij spiegelen gedrag waardoor herkenning wordt vertaald naar erkenning.
Wij transformeren de mindset waardoor ons gedrag duurzaam veranderd

Methode

Waarom Clear Minds?

Clear Minds richt zich vooral op middelgrote organisaties.
De kracht van Clear Minds zit hem in een combinatie van de volgende proces- en productfactoren.

Allereerst voegen wij consultancy, coaching en training samen. Hierdoor bieden wij inzicht, overzicht en uitzicht op de situaties waarin je organisatie vastloopt.
Vervolgens helpen we de situatie weer in balans te brengen. Middels onze wetenschappelijk onderbouwde methode zijn wij in staat om het EQ meetbaar te inventariseren, helder te analyseren en duurzaam te optimaliseren.

De resultaten hiervan zijn terug te vinden op ons online platform. Zo kun je op elk gewenst moment kijken hoe het traject er voor staat.

Clear Minds werkt met verschillende gespecialiseerde coaches. Wij matchen de juiste coach, trainer of consultant aan het team/individu. Zo is er voor elk probleem een passend coachteam en wordt de onbalans in zijn geheel aangepakt.