Achtergrond

Hoe bewuster jij bent, hoe waardevoller je kunt zijn voor jezelf, je omgeving en je organisatie

Clear minds begeleidt en transformeert teams en individuen in een organisatie. Ons doel is daarbij altijd het verbeteren van de groeps- en individuele performance.

Als een afdeling niet lekker loopt, of het geplande rendement wordt niet behaald, dan heeft dit vaak onbewuste individuele of collectieve oorzaken.

Duurzaam succes van organisaties wordt bepaald door de mensen. Dit human capital krijgt vaak te weinig aandacht. En als het met mensen en tussen mensen niet werkt, dan zie je dit terug in achterblijvende resultaten, slechte motivatie, onbegrip naar leiding enzovoort. Als hier niets mee wordt gedaan, gaan mensen weg ("bore-out") of melden zich (langdurig) ziek ("burn-out"). Dergelijke situaties kosten een organisatie handen vol geld en voert de druk op overige medewerkers verder op met alle gevolgen van dien.  

Een organisatie kan dit duurzaam voorkomen. Clear minds, een buro met ervaren consultants en NOBCO gecertificeerde coaches, helpt organisaties hierbij.

Methode

Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Het komt vaak voor dat het management te weinig zicht heeft op het EQ van een organisatie. Er wordt onvoldoende bewust gecommuniceerd waardoor er te weinig betrokkenheid is en samenwerken meer weg heeft van samen overleven. Hiervoor heeft clear minds een methodiek ontwikkeld.

Deze methodiek : de 'MEQ-methode' is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten op het gebied van emotionele intelligentie, en excellente ondernemingen. De MEQ-methode bestaat uit 3 stappen: een meetbare inventarisatie, een heldere analyse en tot slot een duurzame optimalisatie.

Wij maken jouw organisatie
zo goed in softskills
dat je geen externe coaching
of training meer nodig hebt

Insourcen van softskill expertise

In organisaties brengen wij de persoonlijke, emotionele en sociale vaardigheden naar een blijvend hoog niveau. Met als resultaat: professionals en leidinggevenden die door hun communicatie, samenwerking en gedrag al hun gezamenlijke potentieel benutten.

Geen kortwerkende trainingen en workshops zonder blijvend resultaat, maar duurzame softskills expertise in je eigen organisatie. Inclusief de best werkende, bewezen tools en kennis.

Online platform

Als expert ga je met jouw kennis ons online MY-SKILLS platform inzetten om jezelf en andere afdelingen, teams en collega’s blijvend te ontwikkelen.

Zodat ook zij hun onbenutte potentieel gaan ontwikkelen en gaan inzetten. Ons platform bevat gevalideerde softskill-tests, kennis, opdrachten, werkvormen, en ontwikkelprogramma's.

Deze kennis en expertise heb je 24/7 achter de hand.

Meetbaar resultaat en support

Artificial intelligence en andere technologische ontwikkelingen gaan kennis en "hard-skills" vervagen en maken softskills noodzakelijk.

In het platform zijn wetenschappelijk onderbouwde analyses en scans opgenomen. Hiermee wordt het huidige en gewenste softskill niveau in beeld gebracht, en de ontwikkeling gevolgd.

Kom je er niet uit, of heb je geen tijd: onze senior experts springen bij. Online of bij jou op locatie!

Wat kunnen wij voor je doen?

Heb je een vraag of opmerking over onze diensten? Wil je een of meer van onze programma's volgen? Of wil je weten hoe wij jou kunnen helpen en vrijblijvend kennismaken met ons? Laat een bericht achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Kom in contact